Contact

Telefon:
0722.16.70.70
0722.400.481

Email:
office@cofetaria-magic.ro

Program Cofetarie

Luni - Duminica

8:00 - 21:00

 

 

Despre Noi

Cofetaria Magic - un spatiu in care magia te invaluie in arome dulci!

La Cofetaria Magic veti vedea ca nu exista simple prajituri, ci doar adevarate opere de arta. Acesta este locul unde se desavarsesc game pretioase de preparate autentice si delicioase ce vor incanta si cele mai rafinate gusturi. Timp de 12 ani aici au "prins viata" prajituri unice, torturi pline de fantezie, produse care mai de care mai apetisante. Odata ce ati intrat in Cofetaria Magic, veti întelege ca sunteti intr-un spatiu unde visele dulci prind viata, iar fiecare "creatie" este unica. La Cofetaria Magic povestile dulci, pline de imaginatie nu se termina niciodata...

Aceste povesti magice, dar totodata apetisante prind contur in cele 2 laboratoare pe care Cofetaria Magic le detine in Bucuresti. Spatii ce sunt special amenajate cu echipamente de ultima generatie pentru ca produsele ce se desavarsesc aici sa fie de cea mai inalta calitate. In aceste laboratoare iau nastere prajituri delicioase care au in compozitia lor doar ingrediente naturale.

Cofetaria Magic aduce astfel un strop de magie in viata tuturor printr-o gama cu adevarat speciala de produse de cofetarie si patiserie. In spatele tuturor acestor produse delicioase se afla o poveste unica si un gust fantastic.

Mai mult, Cofetaria Magic va pune la dispozitie torturi si prajituri pentru nunti, botezuri, evenimente corporate, conferinte sau pur si simplu pentru ca o zi ce parea obisnuita sa devina "magica". Pentru anumite evenimente putem colabora si cu firme de catering, fiind astfel capabili sa facem fata oricaror cerinte din partea clientilor.

La Cofetaria Magic veti pasi intr-o lume a povestilor delicioase, un spatiu magic in care totul este posibil!