Termeni și Condiții

Bine ați venit pe pagina www.cofetaria-magic.ro.
Prin accesarea acestei pagini, confirmați că ați luat la cunoștință informațiile cu privire la prevederile legale ce urmează a fi menționate și vă angajați să le acceptați.

Conținutul acestei pagini poate fi modificat ulterior astfel încât, vă invităm să consultați pagina în mod regulat. Acești termeni și condiții se vor aplica tuturor vizitatorilor fără excepție.

Vă rugăm să consultați cu atenție termenii și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru. Prin accesare, ați fost implicit de acord să respectați acești termeni de serviciu. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni de serviciu sau cu condițiile, vă rugăm să nu accesați site-ul sau să folosiți serviciile.

Orice tratamente, caracteristici sau instrumente ce sunt sau vor fi adăugate la magazinul curent vor fi de asemenea sub aceeași Termeni și Condiții de utilizare. Puteți revedea cea mai recentă versiune a termenilor de serviciu în orice moment pe această pagină. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica, actualiza sau înlocui oricare parte din acești termeni de serviciu și de a posta actualizări sau modificări pe site-ul nostru.

Intră în atribuțiile dumneavoastră să verificați pagina în mod constant pentru a observa orice schimbare produsă. Dacă veți utiliza site-ul după ce schimbările au fost produse asta înseamnă că, sunteți de acord cu ele.

Condiții generale

Ne rezervăm dreptul de a refuza efectuarea unui serviciu din orice motiv sau în orice moment.

Informațiile generale, excepție făcând în acest caz informațiile cardului de credit, pot fi transmise necriptat, prin diferite rețele și modificate pentru a se adapta la cerințele tehnice de conectare la rețele sau la dispozitive. În ceea ce privește datele cardului de credit, acestea sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin alte rețele. Sunteți de acord să nu reproduceți, vinde, duplica, copia, revinde sau exploata orice parte a serviciului, să folosești serviciile, accesul la un serviciu sau orice contact de pe site-ul prin care serviciul este furnizat, fără permisiune scrisă de către noi.

Acuratețea, Completitudinea și Actualitatea informațiilor

Nu suntem responsabili în cazul în care informațiile ce vă sunt puse la dispoziție pe acest site nu sunt complete sau actuale. Materialul de pe site are doar rol orientativ de prezentare, general și nu trebuie să constituie unicul motiv pentru a lua o decizie în ceea ce privește achiziționarea unui serviciu, fără a consulta un medic sau un specialist în prealabil. Dacă vă veți baza strict pe acest material, vă veți asuma în totalitate răspunderea. De asemenea, acest site, poate conține informații de natură istorică acestea nefiind neapărat actuale sau furnizate cu scop de referință. Ne rezervăm dreptul de a modica conținutul site-ului.

Modificări la imagini și prețuri

Prețurile serviciilor noastre se pot modifica fără o înștiințare anterioară. Ne rezervăm dreptul de a putea întrerupe sau modifica un serviciu ( sau o parte a conținutului acestuia) în orice moment, fără a oferi o înștiințare în prealabil. Nu suntem răspunzători față de dumneavoastră sau față de o terță persoană pentru oricare modificare, schimbare de preț sau suspendare a serviciului.

Servicii

Ne rezervăm dreptul, dar suntem obligați să limităm vânzările serviciilor noastre  în funcție de regiunea geografică, jurisdicție sau persoană. Putem exercita acest drept de la caz la caz. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de orice servicii pe care le oferim. Fiecare descriere a serviciilor sau stabilirea prețurilor pot fi schimbate în orice moment fără o înștiințare anterioară. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice serviciu sau ofertă în  orice moment.

Acuratețea informațiilor de facturare și contul.

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă ne este plasată. Avem abilitatea de a limita sau anula cantitățile achiziționate per familie, per persoană sau per comandă. Aceste restricții pot include comenzi ce sunt plasate de către același cont de client sau același card de credit. În cazul în care va interveni o schimbare, sau va fi anulată vreo comandă, vă vom anunța prin intermediul datelor ce ne-au fost furnizate în momentul în care a fost făcută comanda.  Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile  care, din punctul nostru de vedere, par a fi plasate de dealeri sau distribuitori. Sunteți de acord să oferiți date complete și exacte referitor la informațiile contului dumneavoastră pentru toate achizițiile efectuate. Sunteți de acord să actualizați cu promptitudine contul și alte informații, inclusiv adresa de email și numărul de telefon astfel încât să vă putem contacta când este necesar.

Link-urile externe

O anumită categorie de servicii sau informații disponibile prin intermediul site-ului nostru pot include materiale care provin dintr-o sursă externă. Aceste legături către părțile externe, te pot direcționa către site-uri care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea, evaluarea și acuratețea conținutului respectiv și nu ne asumăm răspunderea cu privire la serviciile oferite de către aceștia. Nu suntem răspunzători pentru prejudiciile care pot fi aduse în urma utilizării sau cumpărării serviciilor sau informațiilor din sursele acestea. Vă rugăm să revizuiți cu atenție politicile și practicile unor site-uri externe și asigurați-vă că le-ați înteles înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile, cererile, preocupările sau întrebările referitoare la al III-lea component al tranzacției produse trebuie directionat către terți.

Credite foto

Website-ul www.cofetaria-magic.ro  conține imagini, în special sub forma unor fotografii, care se afla în proprietatea Cofetaria Magic sau a unor terți, care ne-au acordat licența. Folosirea acestora în scop comercial, fară acceptul proprietarului de drept, este interzisă în mod expres

Comentarii feedback și alte depuneri

Dacă, la cererea noastra, ne veți trimite anumite comentarii, email-uri, subscrieri (spre exemplu ca urmare a participarii tale la un concurs), sau în cazul în care dacă, fară cererea noastră, ne veți comunica anumite idei, sugestii, propuneri, planuri sau orice alt tip de materiale intelectuale online, prin email, sunteți de acord cu faptul că noi putem, în orice moment și fară a fi restrictionați să editam, copiem, distribuim, publicăm, traduce sau să folosim în orice fel orice comentariu pe care ni l-ați trimis. Nu avem nici o responsabilitate de a păstra comentariile secrete sau de a plăti orice compensație pentru comentarii. Sunteți de acord că toate comentariile dumneavoastră nu vor încălca nici un drept al oricărei părți terțe, inclusiv drepturile de autor, marcă, confidențialitate, personalitate  sau alte drepturi de proprietate sau personale. Sunteți de acord că nu veți putea posta comentarii care ar putea conține material de tip illegal, abuziv, obscen sau ca nu  vor conține orice virus sau alt program malware care ar putea afecta în orice mod buna funcționare a serviciilor sau a site-ului nostru. Nu veți putea utiliza o adresă de e-mail falsă prin care pretindeți că sunteți altcineva sau oricare altă metodă ce ar putea să ne inducă în eroare pe noi sau companiile terțe cu privire la originea comentariilor. Sunteți singurul reponsabil pentru oricare tip de comentarii pe care le veți face. Nu ne asumăm răspunderea cu privire la comentariile pe care le veți face pe o pagină externă.

Informații personale

Orice informație colectată prin intermediul site-ului nostru este tratată în conformitate cu Politica de Confidențialitate.

Erori, Inexactități, Omisiuni

Pot exista informații pe site-ul nostru sau în cadrul unor servicii care conțin inexactități sau omisiuni care se pot referi la descrierea produselor, prețuri, promoții, oferte ori referitoare la tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta, actualiza, modifica sau anula comezi dacă orice informație a serviciului sau orice informație legată de site este incorectă. Aceste modificări, le putem face oricând fără a trimite o notificare în prealabil (chiar și după ce ați trimis deja comanda).

Limitarea răspunderii

Sunteți de acord cu faptul că există posibilitatea să întrerupem un serviciu pe o perioadă nedeterminată de timp sau să îl scoatem definitiv din lista noastră fără să fiți anunțați despre aceste acțiuni în prealabil. Nu vor fi responsabili directorii nostri, angajații, afiliații, agenții, contractorii, internii,  furnizorii de produse sau licențiatorii pentru orice rană, pierdere, cerere, sau orice alte daune directe, indirecte, incidentale, speciale, sau indirecte de orice fel, inclusiv, fară limitare la pierderea de profituri, pierderea de venituri, economii pierdute, pierderea datelor, costurile de înlocuire, sau pagube similare, bazate pe contract, prejudiciu (inclusiv neglijență), responsabilitate strictă sau de alt fel, înrudite în orice fel cu folosirea   serviciilor incluzand, dar nelimitându-se la orice erori sau omisiuni în orice conținut, pierdere sau daune de orice natură suportate ca rezultat al utilizarii serviciului sau orice conținut postat, transmis sau altfel făcut disponibil prin intermediul serviciului, chiar dacă este avertizată posibilitatea lor.

Legea în vigoare

Acești termini și condiții sunt alcătuiți și interpretați în conformitate cu legislația în vigoare din România.

Informații de contact

Orice întrebări ați avea cu privire la informațiile menționate anterior, pot fi trimise pe adresa de email : office@cofetaria-magic.ro sau comunicate la numărul de telefon 0722.16.70.70